2021-11-11 09:24:54

Frissítés v1.24

Bizonylatok mentése Piszkozatként

Ha előfordult már Önnel, hogy egy kimenő bizonylat kiállítását valamilyen okból meg kellett szakítania, de természetesen azt sem szeretné, ha a már felvitt adatai elvesszenek, akkor jó hírünk van. Mostantól lehetősége van bármilyen kimenő bizonylat kiállítása közben az adatok mentésére piszkozatként. A Piszkozatok menüpontból későbbiekben bármikor folytathatja a bizonylat kiállítását, vagy módosíthatja / törölheti a piszkozatot.

 

Folyószámla kimutatás

A Kimutatások menübe bekerült egy új menüpont, a Folyószámla (WebTax) opció, ami alatt a partnerei WebTaxban rögzített kimenő és bejövő bizonylatai és azok kiegyenlítései alapján kaphat pénzügyi információt. Szűrési lehetőség van Partnerre és Devizanemre. A Folyószámla (API) menüpont alatt található információk könyvelői szoftvereinkből (NTAX/TAXA) vagy külső forrásból származó adatok (ez a funkció pl. akkor lehet hasznos, ha nem minden kiállított/beérkezett bizonylat kerül be WebTaxba, vagy azok kiegyenlítése nem itt történik meg).

 

Kétnyelvű kimenő bizonylatok

Elkészültünk azzal a fejlesztéssel, mellyel a kimenő bizonylatok létrehozásakor másodlagos nyelv is kiválasztható. Az így kiállított bizonylatok pdf számlaképén mindkét kiválasztott nyelven szerepelnek a feliratok.

 

Orosz nyelvű számlák kiállítás

Az eddigi magyar, angol és német mellett most már lehetősége van orosz nyelvű kimenő bizonylatok létrehozására is. Ezen kívül természetesen a terméktörzsben is megadható a termékek orosz nyelvű elnevezése.

 

Kapcsolati adatoknál további fejlesztés

A Cégbeállításoknál és a Partnereknél a Kapcsolati adatokhoz telefonszám és megjegyzés is rögzíthető már.

 

Bankszámlakivonatoknál Eseménynapló kezelési lehetőség

Ahogy a Bejövő bizonylatoknál és a Kontírozásnál is lehetőség van eseménynapló kezelésére, úgy a banki kivonatoknál is látható, hogy melyik Felhasználó hozta létre / módosította azt, valamint beállítható státusz és könyvelhetőségi állapot is a kivonathoz. Ezzel a fejlesztéssel teljes értékűvé vált az NTAX (Kettős könyvvitel ) programba történő bankszámlakivonat feladás.

 

Váltóhelyek további fejlesztése

Fejlesztésünkkel lehetségessé vált olyan váltóhelyek létrehozása, amelyekhez naponta akár több árfolyam is rögzíthető. Az API-t használóknak jó hír, hogy mostantól lehetőségük van a rögzített váltóhelyek lekérdezésére, új váltóhelyek létrehozására és árfolyamok lekérdezésére is.

 

Kontírozás űrlapon további fejlesztések

Több felhasználónk kérésének eleget téve a Kontírozás űrlapon megjelenítjük a bizonylat végösszegeit, az ÁFA összegét forintban, a kapcsolódó bizonylatokat és a kiegyenlítéseket is - míg az oldal fejlécében szereplő adatokat olvashatóbbá tettük.